utorak, 10. svibnja 2011.

Međužupanijska smotra GLOBE škola

Međužupanijska smotra GLOBE škola na prostoru Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije 2011. godine održala se 7. ožujka. Škola domačin ovog susreta GLOBE škola bila je OŠ Voćin, ali i cijela općina Voćin. Domačini su se zaista potrudili da nam boravak u Voćinu prođe u najboljem sjećanju.

Barbara Klier, Eduard Oštarijaš i Rok Vujanović su predstavljali sudjelovanje naše škole u GLOBE aktivnostima tijekom prošle školske godine. Stranica bloga Srednje škole Marka Marulića privukla je veliki interes ocjenjivačke skupine međužupanijske smotre. Nakon prezentacije uslijedilo je natjecanje u orijentacijskom dijelu Smotre. Timski rad učenika, orijentacija u prostoru i poznavanje GLOBE protokola i definicija rezultiralo je osvajanjem prvog mjesta.


Borba za prvo mjesto ostavila je Barbaru bez zraka, Rok je bio siguran u svoj hod prema prvome mjestu, a Edi je, samo ne upućenima, izgledao izgubljenim. U svakom slučaju, čestitamo našim učenicima na izborenom državnom natjecanju iz GLOBE Programa.

Nema komentara:

Objavi komentar